Hulmursisolering

Isover den effektive løsning til ydermurene.

Få professionel hulmursisolering

Hos Isolerings-Gruppen har vi 35 års erfaring med isolering af boliger. Det giver dig erfarne isolatører som leverer kvalitet i arbejdet. Uanset hvor i din bolig du gerne vil have indlagt hulmursisolering, er det ganske minimalt, hvor indgribende isoleringen er – ofte er der kun tale om fjernelse af ganske få mursten ved hulmursisolering. Vi er medlem af byg garanti ordningen, hvilket sikrer dig mod uønskede problemer. Vi giver selv 5 års garanti på opgaven vi udfører for dig.

Kontakt Isolerings-Gruppen i dag på tlf. 66 18 60 11 og få tjekket boligens hulmursisolering gratis. Når vi har overblik over om og hvor dine ydermurer mangler hulmursisolering, giver vi dig et tilbud på opgaven med pris og tidsplan.

Hulmursisolering – Sådan gør vi

Når du benytter et professionelt firma som Isolerings-Gruppen, der er specialister i isolering, er det ofte nok med et lille hul i en mur, for at få hulmursisoleret. Arbejdet kan i nogle tilfælde udføres på én dag.

Sådan ser arbejdsplanen ud:

  • Vi fjerner nogle mursten i ydermuren
  • Blæser Isover granulat ind i muren under tryk så det fordeler sig pænt
  • Vi sætter murstenene på plads igen
  • Vi etablere fugerne i samme farve som den var

Nu har du et isoleret hus, da granulatet komprimeres så hulmursisoleringen bliver ensartet og stabil. Dine ydermure holder nu på varmen, så din varmeregning bliver noget mindre om året.

Hulmursisolering - isolering direkte i muren

Huset har nu fået et lunt og tæt "uld-tæppe" og den ydermur, der før var kold, føles nu lun og behagelig. Varmeregningen falder også, fordi du får nemmere ved at holde på den varme, du allerede har betalt for. Endelig kan du glæde dig over, at den isolering, vi blæser ind i dine vægge, er en gennemprøvet og bæredygtig hulmurs isoleringsløsning fra en af verdens største og dygtigste producenter af isolering, ISOVER. Det får dit hus til at stige i værdi.

 

Hvornår skal vi hjælpe dig med hulmursisolering?

Isolerings-Gruppen er klar til at komme på besøg, så vi kan undersøge hulmure samt ydermure og finde den rigtige løsning til dig. Bagefter får du en pris på isoleringsarbejdet og en tidsplan, der holder.

Start med at aftale dit gratis isoleringsbesøg nu.

Geografi og kontakthulmursisolering med ISOVER InsulSafa

Hos Isolerings-Gruppen tilbyder vi et gratis energitjek af boligen. Ring på tlf. 66 18 60 11 og få besøg af en erfaren medarbejder allerede i denne uge.

Vi kører i de større byer på Fyn: Odense, Nyborg, Svendborg, Bogense, Assens Kerteminde, Middelfart, Fåborg og Rudkøbing.

På Sjælland, ud over København, også:  Korsør, Slagelse, Sorø, Ringsted, Køge og Roskilde.

I Jylland, ud over Århus også:  Vejle, Kolding, Fredericia, Horsens, Silkeborg, Haderslev, Åbenrå og Sønderborg – vi kører naturligvis også ud til alle andre i det ganske land og lægger isolering ind.

Husk at du hos os også kan få; gulvisolering, facadeisolering, efterisolering og alm. isolering.

Kontakt os for et møde om hulmursisolering af dit hus