Isolering af etageadskillelse

Bygningsisolering samt isolering af etageadskillelse

Isolerings-gruppen er autoriserede Isover-isolatører, hvilket giver os mulighed for at udstede ”Isover attest” for granulat isolering af etageadskillelser, hulrum og krybekældre. Isover isoleringsmateriale er godkendt og miljøvenligt. Det giver en effektiv isolering og er nemt at arbejde med. Isover produceres af en verdensomspændende virksomhed og er et førende mærke på markedet.

Hos Isolerings-gruppen udfører vi isoleringsopgaver indenfor:

  • Maskinudlægning af Isover
  • Granulatisolering af hulmure
  • Granulatisolering af lofter
  • Montering af traditionel isolering
  • Udvendig facadeisolering

Disse isoleringsmetoder giver jer et varmere og tættere hus, som sparer på varmeregningen. Især i gamle bygninger er isolering af etageadskillelse, et godt sted at begynde, udover at I holder på varmen dæmper isolering af etageadskillelse også støjen imellem etagerne.

Hvor isolering af etageadskillelse er en fordel

Det er muligt at isolere på adskillige måder og adskillige steder i huset. I forbindelse med facaden, i krybekældre og særligt ved isolering af etageadskillelser er mulighederne for at spare penge på varmeregningen stor. 

  • Facade. Bygninger uden hulmur kan isoleres udvendigt på den eksisterende facade. Læs mere om facadeisolering her.
  • Krybekælder. Kolde krybekældre kan isoleres ved opsætning af Isover i krybekælderens bjælkelag.
  • Etageadskillelse. I adskillelserne mellem en uopvarmet og en opvarmet etage kan Isover granulat indblæses i træbjælkelagets hulrum og isolere mod kulden fra den uopvarmede etage.

Den perfekte isoleringsløsning til isolering af etageadskillelseIsolering etageadskillelse

Uanset hvilken type bolig I bor i finder vi den rette isoleringsløsning. Ved f.eks. isolering af etageadskillelse, kan din boligs konstruktion have en betydning for hvilken form for isolering der er mest effektiv. I træhulrum ved træbjælker anvendes granulat, mens der i nyere konstruktioner, hvor etageadskillelsen er lavet som svømmende gulve i beton anbefaler Isover Trinlydsplade efterfulgt af trykfordelende gulvplader.

Kontakt Isolerings-gruppen og få et gratis energitjek hos os. Så får I overblik over, om det er isolering af etageadskillelse, hulmure eller andet som trænger til efterisolering og vi udarbejder et tilbud og en tidsplan med jer, som I kan overskue.

Isolerings-gruppen er medlem af byg garanti ordningen, det giver jer en større sikkerhed for veludført arbejde. Sammen med vores 5 års garanti, er I godt dækket skulle der ske uheld.

Geografi og kontakt

Ring på tlf. 66 18 60 11 og få besøg af en erfaren medarbejder allerede i denne uge.

Vi kører i de større byer på Fyn: Odense, Nyborg, Svendborg, Bogense, Assens Kerteminde, Middelfart, Fåborg og Rudkøbing.

På Sjælland, ud over København, også: Korsør, Slagelse, Sorø, Ringsted, Køge og Roskilde.

I Jylland, ud over Århus også: Vejle, Kolding, Fredericia, Horsens, Silkeborg, Haderslev, Åbenrå og Sønderborg – vi kører naturligvis også ud til alle andre i det ganske land og lægger isolering ind.

Kontakt os ang. Isolering af etageadskillelse her.

Vi tilbyder også facadeisolering og hulmursisolering.

Bygningsisolering og isolering af etageadskillelse