Tagarbejde

Hold taget tæt med tagdug, over- og understrygning alt efter tagtype

På teglstenstage udfører vi over- og understrygning med plastisk fugemasse, og vi løser opgaver på flade tage ved at udlægge en Hertalan EPDM tagdug. I ældre ejendomme er tage ofte undertrøget med mørtel, hvilket bliver porøst med årene, dette er ikke tilfældet med den plasiske fugemasse vi anvender til over- og understrygning i dag. Med denne type fugemasse får taget en langt længere levetid, da fugerne ved både over- og understrygning bevarer deres elastisitet. 

Vi er eksperter i tagarbejde

Det er ofte nødvendigt at skaffe sig adgang gennem taget for at udføre vanskelige isoleringsopgaver. Derfor er Isolerings-Gruppen også specialister i flere former for tagarbejde. Vi sørger f.eks. for at åbne taget, så arbejdet kan finde sted, og bagefter sørger vi for at lukke af igen, så alting er på plads.

Isolerings-Gruppen klarer kort sagt hele opgaven for dig. Så kan du nøjes med at have kontakt til et enkelt firma, der klarer hele entreprisen og fører din isoleringsløsning igennem fra start til slut.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Isolerings-Gruppen er klar til at komme på besøg, så vi kan undersøge husets tag og finde den rigtige løsning med tagdug, over- og understrygning til dig. Bagefter får du et tilbud på arbejdet – og en tidsplan, der holder.

Isolerings-Gruppen er medlem af byg garanti ordningen, det giver jer en større sikkerhed for veludført arbejde. Sammen med vores 5 års garanti, er I godt dækket skulle der ske uheld.

Geografi og kontakt

Ring på tlf. 66 18 60 11 og få besøg af en erfaren medarbejder, som kan vuirdere behovet for tagdug, over-og understrygning allerede i denne uge.

Vi kører i de større byer på Fyn: Odense, Nyborg, Svendborg, Bogense, Assens Kerteminde, Middelfart, Fåborg og Rudkøbing.

På Sjælland, ud over København, også:  Korsør, Slagelse, Sorø, Ringsted, Køge og Roskilde.

I Jylland, ud over Århus også:  Vejle, Kolding, Fredericia, Horsens, Silkeborg, Haderslev, Åbenrå og Sønderborg – vi kører naturligvis også ud til alle andre i det ganske land og lægger isolering ind.

Start med at aftale dit gratis isoleringsbesøg nu.

Tagarbejde